WordPress услуги

Разработване и поддръжка на уебсайтове и електронни магазини базирани на WordPress.

В случай, че вашият WordPress уебсайт не работи, според очакванията Ви или има проблеми с функционалности, работи бавно, не се позиционирате добре, не ви намират лесно, има нужда от осъвременяване, желаете да го надградите, чудите се дали е възможно и още нещо ….

Ние можем да ви предложим пълен одит и анализ на съществуващ уебсайт и/или електронен магазин базирани на WordPress, да изготвим препоръки и конкретни предложения, да се заемем с тяхното изпълнение и да допринесем за по-доброто  присъствие на Вас и вашият бизнес онлайн.

При повечето WordPress уебсайтове е необходима оптимизация на ресурсите, с цел по-добро индексиране от търсещи машини, по-добър рейтинг, по-добра визуализация на мобилни устройства, по-добро потребителско взаимодействие и много други.

Има достатъчно причини, поради които се налага оптимизиране на един WordPress базиран уебсайт или електронен магазин. Ние помагаме на нашите клиенти да постигнат по-добри резултати за своя бизнес и своето онлайн присъствие, като оптимизираме и поддържаме техните ресурси.

Добрата визуализация е ключова за всеки уебсайт. А когато става въпрос за WordPress базиран такъв неизменно говорим за възможно най-добрата тема (wordpress theme). Не винаги обаче една тема е добра само защото изглежда „МЕГА ЯКО!“

В Криейтив Уеб предлагаме разработване WordPress теми и плъгини, както и консултация при избора на готови такива. При наличие на вече закупена тема или  вече избрана от клиента, ние можем да извършим и процеса на интегрирация на темата в WordPress и WooCommerce базирания уебсайт или електронен магазин.

Когато говорим за електронна търговия, създаване на електронен магазин и онлайн продажби, неизменно споменаваме WooCommerce и WordPress. Отлично решение за бюджетни и средно ниво, нови и съществуващи уеб базирани търговци. С достатъчно на брой готови теми и плъгини, интгерацията и къстъм решения става доста по-лесно от разработване от начало.

Криейтив Уеб предлага на своите клиенти решения за електронни магазини базирани на готови теми и плъгини за WooCommerce и WordPress, както и разработване на къстъм визуализации, интеграции, миграция на информация и поддръжка на съществуващи ресурси в пространството.

АБОНАМЕНТНА ПОДДРЪЖКА

Месечни абонаментни планове

за поддръжка на WordPress базирани уебсайтове и Woocommerce електронни магазини.
€50.00
на месец
План Минимум
Планът е подходящ за малки сайтове
  • Обновяване на ядрото на WordPress
  • Обновяване на плъгините в сайта
  • Следене за грешки в резултат на софтуерни обновления
  • до 4 часа месечна поддръжка при възникнали грешки, подобрения или промени по уебсайта (попълване на съдържание)
  • Месечен бекъп при необходимост (в случай че не се поддържа от хостинга)
€120.00
на месец
План Премиум
Планът е подходящ за корпоративни бизнес сайтове и малки електронни магазини
  • План Бизнес +
  • Добавяне и настройване на нови плъгини в уебсайта
  • Оптимизация на базата и снимките в сайта
  • до 16 часа месечна поддръжка при възникнали грешки, подобрения или промени по уебсайта (попълване на съдържание)
  • Реакция до 24 часа при подаване на запитване от клиента по имейл